Faik: ''Daar heeft de technische staf een belangrijk aandeel in''

0
Faik: ''Daar heeft de technische staf een belangrijk aandeel in''

Hicham Faik heeft het vooralsnog prima naar zijn zin bij SC Heerenveen. De 26-jarige middenvelder, die in het verleden onder meer bij Almere City, Roda JC en Excelsior speelde, kwam in de zomer over van Zulte Waregem.

"Direct na het seizoen hoorde ik van mijn zaakwaarnemer dat Heerenveen geïnteresseerd was", blikt hij terug in FeanFan Magazine. "Het werd steeds serieuzer en uiteindelijk is het snel rondgekomen. Er waren meer clubs uit de Eredivisie geïnteresseerd", verklapt Faik. 

"Ik ben met clubs in gesprek gegaan, maar de klik met de trainer hier (Johnny Jansen, red.) was er direct", vervolgt hij enthousiast. "Mijn gevoel zei dat ik het moest doen. Heerenveen is een mooie club met een groot stadion en een trainer met ambitie", beseft Faik. 

"In dit team gaat iedereen goed met elkaar om", constateert hij. "Daar heeft de technische staf een belangrijk aandeel in. Ze betrekken de spelers bij belangrijke beslissingen. Je merkt daardoor dat de groep steeds dichter naar elkaar groeit", besluit Faik tevreden. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›