Bruijn looft ploeggenoot: ''Hij is de beste van SC Heerenveen'' Seizoenkaarthouders gratis naar SC Heerenveen - Roda JC Jansen ziet verbeterpunten: ''Daarin willen we nog een stap maken'' Floranus wint met Jong Oranje, Van der Heide speelt doelpuntrijk gelijk Blessure weerhoudt Veerman van debuut voor Jong Oranje

Van Basten komt met biografie: ''Ik spaar niemand, de tijd is rijp''

( 2 reacties)
Van Basten komt met biografie: ''Ik spaar niemand, de tijd is rijp''

Marco van Basten komt in december met een biografie, dat meldt uitgeverij Lebowski Publishers. Het schrijven draagt de naam 'Basta'.

Volgens de voormalig trainer van SC Heerenveen wordt het een openhartige biografie. "Ik voel dat dit een goed moment is om mijn verhaal te vertellen", zegt Van Basten. "Mijn waarheid. Het verhaal dat ik nog nooit verteld heb. Ik zal ook niemand sparen. Mezelf zeker niet. De tijd is rijp."

De volledig geautoriseerde biografie verschijnt in december dit jaar. Het boek is geschreven door Edwin Schoon. Van Basten blikt terug op zijn jeugd en familie, Ajax, natuurlijk het EK '88, de gekte in Italië en het pijnlijke verhaal van de enkel. Hij vertelt over onvoorstelbare financiële ellende, de relatie met Johan Cruijff, zijn periode als trainer en nog veel meer.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 6 Sep 2019 om 12:50
  • Quote van 6 Sep 2019 om 11:52
   Een bijzondere man, ga dit boek zeker kopen. En hopelijk staan er nog wat leuke dingen over Heerenveen in. :)
  Als hij inmiddels weet wat er achter zijn rug om gebeurde, dan verwacht ik het wel. ;)
 • 6 Sep 2019 om 11:52
  Een bijzondere man, ga dit boek zeker kopen. En hopelijk staan er nog wat leuke dingen over Heerenveen in. :)
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›