Veerman sprak met Veerman: ''Hij zei dat ik een legende zou zijn''

0
Veerman sprak met Veerman: ''Hij zei dat ik een legende zou zijn''

SC Heerenveen heeft zich vrijdagmiddag weten te versterken met Joey Veerman. De 20-jarige middenvelder, die een contract voor drie jaar (met een optie voor nog een jaar) heeft getekend, kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging in de Eredivisie. 

"Ik denk dat ik hier goed ga passen", vertelt hij op de website van zijn nieuwe werkgever. "Ook de speelstijl die de club voor ogen heeft, ligt mij denk ik goed. Ik speel graag vooruit en hou van attractief en aanvallend voetbal. Precies het spel waar sc Heerenveen om bekend staat. Dat hebben ze dit seizoen ook al laten zien. Als die club zich dan voor je meldt, zeg je geen nee", aldus Veerman. 

Hij gaat in het Abe Lenstra Stadion, net als Volendammer Henk Veerman, spelen met rugnummer 20. "We zijn goed bevriend en bespraken van tevoren natuurlijk mijn overgang naar sc Heerenveen", vervolgt hij enthousiast. "Nummer 20 was nog vrij, wist ik. Toen ik hem vroeg wat hij ervan zou vinden als ook ik dat nummer zou dragen, zei hij dat hij dat geweldig zou vinden", besluit Veerman op de clubsite.

Ook op het Youtube-kanaal van de Friezen geeft Veerman tekst en uitleg over zijn relatie met de voormalig SC Heerenveen-aanvaller. "Ik heb goed contact met hem, hij heeft gisteren twee keer gebeld en ik had hem even op de App", verklapt hij. "Dat zit wel goed. Hij zei dat ik een legende zou zijn als ik zijn nummer zou nemen, dus ik heb nummer 20 genomen", besluit Veerman. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!