Veerman naar SC Heerenveen: ''We zullen hem zeker gaan missen''

3
Veerman naar SC Heerenveen: ''We zullen hem zeker gaan missen''

SC Heerenveen heeft zich weten te versterken met Joey Veerman, zo bevestigt ook FC Volendam via de officiële kanalen. Technisch directeur Jasper van Leeuwen legt zich neer bij het vertrek van de 23-jarige middenvelder, die bij de Friezen een meerjarig contract heeft getekend. 

“Een vertrek van een duidelijke sterkhouder als Joey geeft altijd dubbele gevoelens", legt hij uit op de clubsite. "Hij is een kind van de club en een speler met speciale kwaliteiten, dus we zullen hem zeker gaan missen", aldus Van Leeuwen.

"Het is geen geheim dat wij Joey het liefst nog een jaar bij FC Volendam hadden willen doorontwikkelen, maar voor Joey is dit een mooie stap die nu al komt en die is hem gegund", beseft hij. "Bovendien is het een compliment naar de club, en de jeugdopleiding in het bijzonder, dat er weer een zelfopgeleide speler dit traject bewandelt", besluit Van Leeuwen. 

Ook Veerman zelf is tevreden. “Ik heb 15 mooie jaren gehad bij Volendam, met verschillende trainers”, blikt hij terug. “Wim Jonk is een geweldige trainer en aan de ene kant is het jammer dat je niet zo lang hebt kunnen samenwerken. Maar aan de andere kant is dit een hele mooie stap voor mij. Ik wil iedereen binnen de club bedanken en veel succes wensen”.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 30 Aug 2019 om 17:28
  • Quote van 30 Aug 2019 om 17:19
   Ja dit staat ook.overal...
  In het eerste bericht stond 23..
 • 30 Aug 2019 om 17:19
  • Quote van 30 Aug 2019 om 15:15
   @redactie, hij is toch 20 jaar?
  Ja dit staat ook.overal...
 • 30 Aug 2019 om 15:15
  @redactie, hij is toch 20 jaar?