VIDEO | WOW! Talent SC Heerenveen maakt wereldtreffer vanaf aftrap Bruijn looft ploeggenoot: ''Hij is de beste van SC Heerenveen'' Seizoenkaarthouders gratis naar SC Heerenveen - Roda JC Jansen ziet verbeterpunten: ''Daarin willen we nog een stap maken'' Floranus wint met Jong Oranje, Van der Heide speelt doelpuntrijk gelijk

Van Rhijn maakt debuut voor Heerenveen: ''Mooi potje om in te stappen''

( 0 reacties)
Van Rhijn maakt debuut voor Heerenveen: ''Mooi potje om in te stappen''

Ricardo van Rhijn heeft zijn debuut voor sc Heerenveen gemaakt. De verdediger kwam zaterdagavond in het treffen met FC Twente (0-0) na de rust in het veld voor Lucas Woudenberg. 

"Dit was wel een mooi potje om in te stappen", begint Van Rhijn tegenover Omrop Fryslan. "Ik kon denk ik redelijk goed mee met het tempo. Maar ik ben niet helemaal tevreden, ik denk dat ik bij twee momenten niet helemaal goed zat. Maar al met al mag ik tevreden zijn met de manier waarop ik gespeeld heb."

Conditioneel valt er nog voldoende te verbeteren. "Dit was mijn tweede wedstrijd in een maand of vijf, dus je kan je voorstellen dat dit wel even tijd nodig heeft om te verbeteren. Dit zijn wel de wedstrijden waarin je er gelijk moet staan, dit zijn geen duels uit de voorbereiding."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›