Faik: ''Heerenveen hoort tegen Twente gewoon te winnen''

4
Faik: ''Heerenveen hoort tegen Twente gewoon te winnen''

SC Heerenveen kreeg zaterdagavond genoeg kansen, maar de goal tegen FC Twente wilde maar niet vallen. Hicham Faik, aanvoerder van de Friezen, baalt van de gemiste kansen. 

"Je denkt: schiet hem er nou in", begint Faik voor de camera van FOX Sports. "De ballen gaan op dit moment steeds net naast of net over. We misten de scherpte een beetje. We hebben acht goede kansen gekregen, maar als je er niet eentje in weet te schieten wordt het een lastige avond."

Voordat Faik de betaalzender te woord stond, liep Peet Bijen tevreden weg bij de camera's. De aanvoerder van de promovendus kon leven met een gelijkspel. "Ik snap dat hij blij is. Wij horen hier tegen deze tegenstander gewoon drie punten te pakken."

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 25 Aug 2019 om 13:40
  • Quote van
   Deze quote is verwijderd.
  Jij hebt ook wel wat gelijk. Alleen denk en hoop ik dat de club voor het verstrijken van de transferdeadline nog wel minimaal 4 spelers gaat halen, waarvan minstens 2 met echt ervaring. En de andere 2 dan met de door jou geopperde potentie. Er is heus wel wat geld over van de gigantische berg die is binnen gekomen..
 • 25 Aug 2019 om 12:41
  • Quote van
   Deze quote is verwijderd.
  Je kunt al TD toch wel statistieken gaan bekijken en aan de hand daarvan weet je gewoon dat normaal gesproken zo,'n speler de doelpunten die die gemiddeld genomen altijd heeft gemaakt ook bij onze club zal maken. Dat bedoel ik nou met gegarandeerde goals. Zo moeilijk kan het niet zijn. Zo,n Faik is gewoon geen speler die veel doelpunten gaat maken. Statistisch gezien dan.
 • 25 Aug 2019 om 11:25
  Dat is het grootste probleem ook. De gegarandeerde doelpunten terughalen. Dat was / is ook een taak van onze TD. Met deze selectie gaat dat hem echt niet worden. Verhalen van in potentie, en wat/als, Daar kun je helemaal niks mee. Er moeten nu gewoonweg gegarandeerde goals gehaald worden. Hoe maak me niet uit. Als ze er maar komen!
 • 25 Aug 2019 om 10:22
  Tja, tegen Emmen ook.. Nu zag je tenminste strijd, dan heb ik er veel minder moeite mee. Als de kansen worden afgemaakt win je deze pot gewoon.
Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›