Jansen: ''Je kunt gelijk zien dat hij goed kan voetballen''

6
Jansen: ''Je kunt gelijk zien dat hij goed kan voetballen''

"Hij heeft de bal aan een touwtje", zo beschrijft sc Heerenveen coach Johnny Jansen huurling Anders Dreyer.

"Met de komst van Anders hebben we voorin meer mogelijkheden", zegt de hoofdtrainer in de Leeuwarder Courant. "Hij heeft de bal aan een touwtje en is vaardig. Je kunt gewoon gelijk zien dat hij goed kan voetballen. Hij speelt met de kop omhoog, heeft overzicht. Zeker als je dan beweging om hem heen hebt, levert dat veel mogelijkheden op. Hij past wel bij ons. Maar ik moet nog veel van hem ontdekken."

Er was al eerder belangstelling voor de 21-jarige Deen, maar sc Heerenveen kon niet op tegen het grote geld van Brighton & Hove Albion. "Voetballers gaan steeds vaker op jonge leeftijd al naar grote clubs. De markt is veranderd", aldus technisch manager Gerry Hamstra.

Met de komst van Dreyer beschikt Jansen over vier echte vleugelspelers (Van der Heide, Ejuke, Van Bergen en Dreyer). Nemanja Mihajlovic mag vertrekken uit Heerenveen.

Dreyer zit voor het duel van vanavond tegen FC Twente al bij de selectie en zou zijn debuut kunnen maken voor sc Heerenveen.

6 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 24 Aug 2019 om 19:41
  Rojas speelde ook met z,'n kop omhoog en had ook dreiging en overzicht werd er toen gezegd. Eerst maar eens afwachten hoe en wat. Het word vantevoren allemaal mooi verteld om ons als supporters maar te pleasen Tot nog toe is het blijkbaar nog erg fragiel allemaal en dat komt gewoon door het ontbreken van een type Schaars.
 • 24 Aug 2019 om 11:47
  Ze bedoelen vast dat hij onderweg is naar Leeuwarden.....:)
 • 24 Aug 2019 om 11:39
  Wat een niveau
 • 24 Aug 2019 om 11:30
  Zou miengeilefiets daar wonen?
 • 24 Aug 2019 om 11:13
  Leeuwarden?
 • 24 Aug 2019 om 11:12
  Zit Nemanja al in Leeuwarden? Het kan snel gaan...:-)