Bookmakers voorzien een gelijkwaardige strijd tussen FC Emmen en SC Heerenveen 

0
Bookmakers voorzien een gelijkwaardige strijd tussen FC Emmen en SC Heerenveen 

De derby die nog niet al te lang bestaat zal op zaterdag 17 augustus van dit jaar weer worden gespeeld. Hiermee wordt natuurlijk de wedstrijd FC Emmen tegen SC Heerenveen bedoeld. Om kwart voor 9 zal gespeeld worden in het stadion van de club uit Drenthe, wat De Oude Meerdijk heet. 

Vorig seizoen had SC Heerenveen in de Eredivisie de nodige moeite met de destijds gepromoveerde tegenstander. In het Abe Lenstra stond na 90 minuten voetbal de gelijke stand van 1-1 op het scorebord, terwijl FC Emmen in eigen huis de Friezen met 2-0 versloeg. Op 4 november 2018 werd de eerste wedstrijd tussen de twee gespeeld. Heerenveen kwam op voorsprong door een doelpunt van Arber Zeneli, maar net voor het einde wist Reuven Niemeijer de gelijkmaker te maken. Op 7 april 2019 was het tijd voor de derby in De Oude Meerdijk, wat dus een prooi werd voor de thuisploeg door twee goals van Caner Cavlan, oud-speler van de Friese club. 

De verwachting van de bookmakers is dat het dit seizoen ook weer een spannende wedstrijd gaat worden. De gokmakelaars zien FC Emmen zelfs als de favoriet in deze wedstrijd. Het Drentse team heeft ongeveer een odd van 2,5 gekregen, wat net lager ligt dan de odd van SC Heerenveen. Dit is namelijk vastgesteld op om en nabij de 2,7. Duidelijk is dus dat deze site over online gokkasten en andere gokspelen een gelijkwaardige strijd voorziet tussen Heerenveen en Emmen.  

De bookmakers verwachten bovendien dat Heerenveen in de buurt gaat eindigen van de top acht, al is de voorspelling dat de Friezen er net buiten zullen eindigen. De gokmakelaars hebben alles berekend en voorzien een tiende plaats voor de club van coach Johnny Jansen. SC Heerenveen zal volgens de bookmakers eindigen tussen ADO Den Haag en promovendus FC Twente Enschede. Ajax zal net zoals kampioen worden en dus de titel prolongeren, terwijl PSV en Feyenoord weer de top 3 compleet zullen maken.  

Aangezien twee teams dit jaar gaan degraderen uit de Eredivisie zullen dit Sparta Rotterdam en FC Emmen zijn volgens de gokkantoren, waarbij RKC Waalwijk de play-offs in zullen moeten voor promotie of degradatie. Dit mag je toch wel een verrassing noemen, aangezien RKC door veel mensen wordt gezien als de gedoodverfde degradatiekandidaat. Toch denken de bookmakers dat het team van Fred Grim niet direct gaat degraderen.  
 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›