VIDEO | Trefzekere Odgaard helpt Jong Denemarken aan ruime zege Botman met Oranje O20 nipt onderuit tegen Frankrijk Interlandcarrière lonkt voor Hahn: ''Hij zou op doel mogen staan'' Van den Berg terug in Heerenveen: ''We helpen graag oud-spelers'' De Jong droomt van Friese Derby: ''Mijn gevoel zit er niet vaak naast''

Eindhovens Dagblad verklapt: Schaars keert terug bij PSV

( 1 reacties)
Eindhovens Dagblad verklapt: Schaars keert terug bij PSV

Stijn Schaars keert terug bij PSV, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. De 35-jarige middenvelder, die vorig seizoen nog onder contract stond bij SC Heerenveen, zal de komende periode actief zijn binnen de jeugdopleiding. 

Het is de bedoeling dat de 24-voudig international, die tijdens zijn periode bij PSV veel indruk  met zijn (tactische) visie heeft gemaakt op de technische staf en het management, de kans krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen én kennis over te dragen.

Marcel Brands liet in het verleden al weten dat de deur in Eindhoven altijd open zou staan voor Schaars, die tussen 2013 en 2016 onder contract stond PSV. Schaars kwam in het verleden ook uit voor Vitesse, AZ en Sporting Lissabon.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Aug 2019 om 19:19
    Succes Stijn.
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›