Derksen haalt uit: ''Die middenmoot is maar voor één ding bang'' Het voetbalhart van De Haan huilt: ''Man, ik mis het spelletje zo'' Swart: ''Leuk om een keertje naar SC Heerenveen te gaan'' KNVB: 'Op 29 juli gaan vier clubs om Europees ticket strijden' Høegh realistisch: ''Lijkt me dat we niet meer gaan voetballen''

KNVB wijst scheidsrechter aan voor thuiswedstrijd tegen FC Twente

0
KNVB wijst scheidsrechter aan voor thuiswedstrijd tegen FC Twente

De KNVB heeft Pol van Boekel aangesteld om de wedstrijd tussen SC Heerenveen en FC Twente in goede banen te leiden. Het duel wordt zaterdagavond om 20.45 uur gespeeld.

Van Boekel wordt in het Abe Lenstra Stadion bijgestaan door assistent-scheidsrechters Sander van Roekel en Nicky Siebert. De KNVB heeft Marc Nagtegaal aangewezen als vierde official. Danny Makkelie zal als videoscheidsrechter fungeren. Hij krijgt in Zeist assistentie van Jannick van der Laan.

SC Heerenveen kende een wisselvallige start in de Eredivisie. De Friezen wonnen knap met 0-4 bij Heracles Almelo en speelden vervolgens gelijk tegen Feyenoord (1-1). Afgelopen weekend werd er echter met 2-0 verloren bij FC Emmen. FC Twente heeft een puntje meer dan SC Heerenveen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›