Kritiek op Floranus: ''Kijk hoe die verdedigt, dat is toch dramatisch?''

1
Kritiek op Floranus: ''Kijk hoe die verdedigt, dat is toch dramatisch?''

Doelman Warner Hahn trok zich de openingstreffer van FC Emmen persoonlijk aan, maar analist Hugo Borst vind ook dat de uitvoering van Nikolai Laursen complimenten verdient. De van PSV overgekomen Deense aanvaller (21) schoot de bal van grote afstand bij de tweede paal binnen.

"Wat zat-ie er mooi in, potverdorie. Al hoorde ik nog iemand klagen dat het een keepersfout was", begint Borst bij FOX Sports. "Hij doet een stapje naar links, terwijl je denkt: blijf staan", reageert presentator Jan Joost van Gangelen. Borst: "Dus toch een keepersfout? Het schot is niet heel hard maar wel zuiver."

Van Gangelen zag bij een vrije trap op een identieke plek dat Hahn zich toch anders positioneerde: "Het viel me bij die tweede vrije trap, die heel anders wordt genomen, op dat hij een metertje of twee naar de andere kant loopt." De columnist van het Algemeen Dagblad is overigens geen fan van Hahn.

"Nee, ik vind dat een keeper stabiel moet zijn of zo stabiel mogelijk. Vandaag viel het wel mee", vervolgt Borst, die vond dat Hahn bij de 2-0 van FC Emmen niets te verwijten viel. "Kijk hoe die Floranus verdedigt, joh. Dat is toch dramatisch?"

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Aug 2019 om 16:11
    Wow, 1 zin in het artikel die hetzelfde is als de titel. Voor de rest gaat het over Hahn.. Floranus bashen voor de clicks FeanOnline? Lekker bezig jongens..