Botman blikt terug: ''Denk dat er meer in had gezeten voor ons''

1
Botman blikt terug: ''Denk dat er meer in had gezeten voor ons''

SC Heerenveen wist in de eerste twee competitiewedstrijden al vier punten te verzamelen. De Friezen speelde vorige week in eigen huis met 1-1 gelijk Feyenoord, maar verdediger Sven Botman kampte na afloop met gemengde gevoelens. 

"Van tevoren ben je met een punt tevreden, maar ik denk dat er meer in had gezeten voor ons", legt hij uit voor de camera van SC Heerenveen TV. "Uiteindelijk was het een mooie strijd tussen twee ploegen die allebei voor de winst wilden gaan, dus een gelijkspel hoorde daar bij", beseft Botman.

Hij waakt dit weekend echter voor onderschatting. "Een lastig potje, denk ik", blikt hij vooruit. "Emmen is een moeilijke en stugge ploeg die op de counter wil spelen en op fouten van ons loert. Dus we moeten optimaal gefocust zijn met zijn allen. Ze zullen nu extra hard gaan werken om in ieder geval geen verlies te lijden in eigen stadion", besluit Botman over de hekkensluiter van de Eredivisie. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Aug 2019 om 23:55
    Als jullie maar genoeg strijdlust en voetbal op de mat leggen,kan het haast niet anders dan dat het 3 punten op gaat leveren. Gewoon doorgaan waarmee jullie bezig zijn!
vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›