SC Heerenveen komt tekort tegen effectief Feyenoord MATCHDAY | SC Heerenveen met verwachte elf tegen Feyenoord Jansen legt keuze Bruijn uit: ''Verwacht dat de ruimtes klein zijn'' OFFICIEEL | Arka Gdynia verlost SC Heerenveen van Mihajlovic Jansen bevestigt: Bruijn in de spits tegen Feyenoord

Faik vol lof: ''Negentig minuten lang stonden ze achter ons''

( 1 reacties)
Faik vol lof: ''Negentig minuten lang stonden ze achter ons''

SC Heerenveen gaat zaterdagavond op bezoek bij FC Emmen, de hekkensluiter van de Eredivisie. Hichaim Faik, die dit seizoen een van de dragende spelers moet worden bij de Friezen, heeft een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd tegen Feyenoord. 

"We hebben een aardige wedstrijd gespeeld, het was een verdiend punt", blikt hij terug voor de camera van SC Heerenveen TV. "Je wil elke wedstrijd drie punten pakken en de supporters vermaken als ze naar het stadion komen, maar ik denk dat ze een mooie wedstrijd hebben gezien" ,aldus Faik. 

"Negentig minuten lang stonden ze achter ons en na de wedstrijd kregen we ook applaus, dus dan ga je met een goed gevoel naar binnen", vervolgt de middenvelder, die zelf aanvoerder was. "Het is leuk dat de trainer mij vertrouwen en de band geeft, maar het verandert niets aan mijn spel en aan mijn coaching. Dat doe ik vanaf de eerste minuut en sinds ik hier vanaf dag één ben", besluit Faik vastberaden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Aug 2019 om 15:20
    Dat is een wisselwerking, dit seizoen zie je tot nu toe een team wat blijft gaan en blijft vechten. Dat is makkelijker om daarachter te blijven staan dan een team wat telkens een stap te laat was en bij de eerste tegenslag de kop liet hangen zoals vorig jaar.
zaterdag 25 januari 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›