Van Bergen: ''Mijn rendement moet dit seizoen wel echt hoger''

0
Van Bergen: ''Mijn rendement moet dit seizoen wel echt hoger''

SC Heerenveen gaat zaterdagavond op bezoek bij FC Emmen en Mitchell van Bergen heeft een goed gevoel overgehouden aan de eerste competitiewedstrijden. De Friezen wisten te winnen op bezoek bij Heracles Almelo en speelden gelijk tegen Feyenoord. 

"Ik denk dat we supergoed zijn begonnen", vertelt hij op de website van Omrop Fryslân. "Het grote verschil met vorig seizoen is dat we toen met Sam Lammers en Michel Vlap twee spelers hadden die er echt uit sprongen. Dit jaar zijn we meer een team", aldus Van Bergen.

Door het vertrek van 'Vlammers' rust er misschien wat meer druk op de schouders van de talentvolle vleugelaanvaller. "Ik denk niet dat ik de enige ben die het verschil moet maken", reageert hij. "Je moet kijken naar het hele team. Natuurlijk wil ik heel belangrijk zijn en veel rendement hebben, alleen leg ik die druk niet bij mij neer", aldus Van Bergen, die een duidelijke doelstelling heeft. 

"Mijn rendement moet dit seizoen wel echt hoger", vervolgt hij vastberaden. "Met Jens (Odgaard, red.) hebben we een spits die goed is in de zestien. Ik denk dat ik op hem heel veel voorzetten kan geven. Ik denk dat mijn assists hoger moeten en goals hoop ik zoveel mogelijk mee te pikken. Ik hoop een stuk of tien", besluit Van Bergen ambitieus. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!