Van Bergen: ''Een actie is leuk, maar rendement is belangrijker''

0
Van Bergen: ''Een actie is leuk, maar rendement is belangrijker''

SC Heerenveen staat drie belangrijke wedstrijden te wachten met FC Emmen, FC Twente en Fortuna Sittard. Mitchel van Bergen erkent dat het een mooie maand kan worden als ze de komende week weten te winnen.

"Als we winnen in Emmen doen we goede zaken en kunnen we er met de thuiswedstrijden die volgen een mooie augustusmaand van maken", zegt Van Bergen op de officiële clubsite. "We hebben nog wat goed te maken. Die wedstrijd had beter niet gespeeld kunnen worden."
 
Vorig seizoen was hij goed voor zeven treffers en twee assists, dat wil hij nu overtreffen. "Wat dat betreft ben ik met een doelpunt en een assist tegen Heracles goed begonnen. Die lijn wil ik vasthouden. Een geslaagde actie is leuk, maar rendement is het allerbelangrijkste voor een aanvaller."

Komend weekend tegen FC Emmen wordt geen makkelijke wedstrijd. "Het is een lastige uitwedstrijd, maar ik denk dat we kunnen winnen en dat zeg ik niet zomaar. Onze organisatie klopt, we verdedigen met zijn allen en werken hard voor een resultaat. De technische staf is vanaf het begin van de voorbereiding heel duidelijk geweest over de speelwijze, dat werpt zijn vruchten af."
 
"We willen mooi voetbal en strijd laten zien. Deze selectie wil de club weer vooruit helpen. Afgelopen seizoen was niet wat we er ons van hadden voorgesteld, we gaan alles geven voor een beter resultaat", aldus Van Bergen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›