VIDEO | WOW! Talent SC Heerenveen maakt wereldtreffer vanaf aftrap Bruijn looft ploeggenoot: ''Hij is de beste van SC Heerenveen'' Seizoenkaarthouders gratis naar SC Heerenveen - Roda JC Jansen ziet verbeterpunten: ''Daarin willen we nog een stap maken'' Floranus wint met Jong Oranje, Van der Heide speelt doelpuntrijk gelijk

KNVB maakt scheidsrechter voor uitduel met FC Emmen bekend

( 1 reacties)
KNVB maakt scheidsrechter voor uitduel met FC Emmen bekend

De KNVB heeft Bas Nijhuis aangesteld om de wedstrijd tussen FC Emmen en SC Heerenveen in goede banen te leiden. Het duel in Drenthe begint zaterdagavond om 20.45 uur.

Nijhuis wordt op De Oude Meerdijk bijgestaan door assistent-scheidsrechters Bas van Dongen en Joost van Zuilen. De KNVB heeft Sam Dröge aangewezen als vierde official. Clay Ruperti zal als videoscheidsrechter fungeren. Hij krijgt in Zeist assistentie van Erik Koopman.

Met FC Emmen treft SC Heerenveen de hekkensluiter van de Eredivisie. De ploeg van trainer Dick Lukkien verloor de eerste twee competitiewedstrijden. FC Groningen (0-1) en Ajax (5-0) waren te sterk voor de Drenten. SC Heerenveen kende een prima start met vier punten uit twee duels.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Aug 2019 om 12:16
    Prima, in ieder geval geen pietluttig gedoe en bovendien weet je nu van te voren dat er iets meer mag en kun je daar op inspelen, of in ieder geval niet laat verrassen zoals de VVV-verdediger deed in het weekend
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›