Kist looft SC Heerenveen-aanvaller: ''Genot om naar te kijken''

2
Kist looft SC Heerenveen-aanvaller: ''Genot om naar te kijken''

SC Heerenveen speelde zondagmiddag met 1-1 gelijk tegen Feyenoord. Voormalig Europees topscorer én SC Heerenveen-aanvaller Kees Kist (67) bekeek het duel in het Abe Lenstra Stadion.

De 21-voudig international van het Nederlands elftal zag Chidera Ejuke uitblinken aan Friese zijde. "Chidera Ejuke, dat is een leuk spelertje", zegt Kist in gesprek met De Telegraaf. "Dat jochie is beweeglijk, snel en heeft een goede actie in huis. Hij straalt uit dat hij er zin in heeft. In dat opzicht is hij het tegenovergestelde van Larsson."

"Ik vond het een genot om naar hem te kijken en heb hem beloond met een 7,5", vervolgt de rapporteur. "Overigens speelden ook Hicham Faik en Ibrahim Dresevic een prima wedstrijd. Dit zijn jongens aan wie SC Heerenveen nog veel plezier gaat beleven."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Aug 2019 om 13:56
    Voor mij is Faik toch wel een lichtpunt. Werd behoorlijk cynisch tegenaan gekeken obv van zijn CV en laatste jaar in België, kende hem nauwelijks maar tot dusverre denk ik dat hij prima aankoop is waardoor zowel team als hijzelf stappen vooruit kunnen zetten. Geldt in mindere mate voor Botman, hoop toch dat er ergens een optie is want anders is hij zo weer weg als dit zo doorgaat. Grote verliezer is Skovgaard op dit moment. Misschien tijd om conclusies te trekken. In principe zou ik 3 aangekochte CV’s ook graag aanvullen met 1 uit eigen opleiding..
  • 13 Aug 2019 om 13:09
    Volledig eens met Kees! Wat een geweldige speler is die Ejuke. Hier gaan wij echt heel veel plezier aan beleven. Hopen dat hij volgend zomer niet weggekocht wordt. Zelfde geld voor Dresevic trouwens, wat een heerlijke verdediger!
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›