VIDEO | Trefzekere Odgaard helpt Jong Denemarken aan ruime zege Botman met Oranje O20 nipt onderuit tegen Frankrijk Interlandcarrière lonkt voor Hahn: ''Hij zou op doel mogen staan'' Van den Berg terug in Heerenveen: ''We helpen graag oud-spelers'' De Jong droomt van Friese Derby: ''Mijn gevoel zit er niet vaak naast''

Dresevic: ''Ik dacht: 'Waarom niet?' En hij ging er ook in''

( 0 reacties)
Dresevic: ''Ik dacht: 'Waarom niet?' En hij ging er ook in''

Ibrahim Dresevic maakte een wereldgoal tegen Feyenoord. De verdediger schoot vanaf een behoorlijke afstand de gelijkmaker binnen, maar blijft er zelf nogal rustig onder.

"Eerst zocht ik iemand om naar te passen", laat Dresevic weten tegenover de NOS. "Toen zag ik dat ik veel ruimte had om naar voren te gaan. En toen probeerde ik gewoon te schieten. Waarom niet? En hij ging er ook in", lacht de verdediger.

Jaap Stam, trainer van Feyenoord, heeft lof voor het doelpunt, maar zet wel vraagtekens bij zijn team. "Hij schiet hem goed binnen, maar de vraag is of hij hem zo in mag schieten. We hebben geen druk op de bal en hij valt dan in de rechter hoek. Eigenlijk mag die bal er niet in", besluit Stam.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›