Update: SC Heerenveen maakt tussenstand kaartverkoop ADO-thuis bekend Halilovic legt uit: ''Ik heb hem gezegd dat ik meer moet spelen'' Veerman kritisch over vooroordelen: ''Dat slaat nergens op'' ''Prima als SC Heerenveen ergens in het linkerrijtje eindigt'' ''Heb geïnformeerd naar Botman, maar bleek financieel onhaalbaar''

Dresevic: ''Ik dacht: 'Waarom niet?' En hij ging er ook in''

( 0 reacties)
Dresevic: ''Ik dacht: 'Waarom niet?' En hij ging er ook in''

Ibrahim Dresevic maakte een wereldgoal tegen Feyenoord. De verdediger schoot vanaf een behoorlijke afstand de gelijkmaker binnen, maar blijft er zelf nogal rustig onder.

"Eerst zocht ik iemand om naar te passen", laat Dresevic weten tegenover de NOS. "Toen zag ik dat ik veel ruimte had om naar voren te gaan. En toen probeerde ik gewoon te schieten. Waarom niet? En hij ging er ook in", lacht de verdediger.

Jaap Stam, trainer van Feyenoord, heeft lof voor het doelpunt, maar zet wel vraagtekens bij zijn team. "Hij schiet hem goed binnen, maar de vraag is of hij hem zo in mag schieten. We hebben geen druk op de bal en hij valt dan in de rechter hoek. Eigenlijk mag die bal er niet in", besluit Stam.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›