VIDEO | Trefzekere Odgaard helpt Jong Denemarken aan ruime zege Botman met Oranje O20 nipt onderuit tegen Frankrijk Interlandcarrière lonkt voor Hahn: ''Hij zou op doel mogen staan'' Van den Berg terug in Heerenveen: ''We helpen graag oud-spelers'' De Jong droomt van Friese Derby: ''Mijn gevoel zit er niet vaak naast''

Botteghin: ''Of ik hem raakte? Hij sprong als in een zwembad''

( 0 reacties)
Botteghin: ''Of ik hem raakte? Hij sprong als in een zwembad''

Eric Botteghin vindt de strafschop die SC Heerenveen kreeg tegen Feyenoord na een overtreding van de Braziliaanse mandekker op Rodney Kongolo, te zwaar gestraft. In de herhaling was echter duidelijk te zien dat hij de knie van Kongolo raakte. 

"Hij is te makkelijk gegeven. Of ik hem raakte? Weinig. Ik heb hem niet vol geraakt, echt niet. Ik ben eerlijk. Ik trok m'n been in. Hij sprong als in een zwembad, ik ben eerlijk", zegt Botteghin tegenover FOX Sports. Gevolgen had het niet, want Kenneth Vermeer stopte de penalty van Jens Odgaard.

Feyenoord speelde uiteindelijk met 1-1 gelijk. "Ik vond ons niet echt fris. Dan krijg je slordigheid en geen goed balbezit", vervolgt hij. "Of dat te maken heeft met donderdag? Ja, misschien. Voor de wedstrijd voelde iedereen zich lekker en fit, maar ik vond ons niet fris", aldus Botteghin.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›