Update: SC Heerenveen maakt tussenstand kaartverkoop ADO-thuis bekend Halilovic legt uit: ''Ik heb hem gezegd dat ik meer moet spelen'' Veerman kritisch over vooroordelen: ''Dat slaat nergens op'' ''Prima als SC Heerenveen ergens in het linkerrijtje eindigt'' ''Heb geïnformeerd naar Botman, maar bleek financieel onhaalbaar''

Botteghin: ''Of ik hem raakte? Hij sprong als in een zwembad''

( 0 reacties)
Botteghin: ''Of ik hem raakte? Hij sprong als in een zwembad''

Eric Botteghin vindt de strafschop die SC Heerenveen kreeg tegen Feyenoord na een overtreding van de Braziliaanse mandekker op Rodney Kongolo, te zwaar gestraft. In de herhaling was echter duidelijk te zien dat hij de knie van Kongolo raakte. 

"Hij is te makkelijk gegeven. Of ik hem raakte? Weinig. Ik heb hem niet vol geraakt, echt niet. Ik ben eerlijk. Ik trok m'n been in. Hij sprong als in een zwembad, ik ben eerlijk", zegt Botteghin tegenover FOX Sports. Gevolgen had het niet, want Kenneth Vermeer stopte de penalty van Jens Odgaard.

Feyenoord speelde uiteindelijk met 1-1 gelijk. "Ik vond ons niet echt fris. Dan krijg je slordigheid en geen goed balbezit", vervolgt hij. "Of dat te maken heeft met donderdag? Ja, misschien. Voor de wedstrijd voelde iedereen zich lekker en fit, maar ik vond ons niet fris", aldus Botteghin.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›