Larsson trekt zich niets aan van Fries fluitconcert: ''Dat is normaal''

8
Larsson trekt zich niets aan van Fries fluitconcert: ''Dat is normaal''

Sam Larsson speelde tegen zijn oude club SC Heerenveen een draak van een wedstrijd. Daarnaast werd de Zweedse vleugelaanvaller (26) van Feyenoord ook nog eens uitgefloten door het publiek in het Abe Lenstra Stadion.

"Dat is normaal, denk ik. Maar ik zie ook veel bekende mensen en gezichten en dat is voor mij mooi om te zien", vertelt Larsson na afloop voor de camera van RTV Rijnmond. Feyenoord heeft nog altijd niet gewonnen in het nieuwe seizoen. "We hebben een betere start nodig. Vandaag geven we niet veel weg, maar we creëren ook niet dezelfde kansen als de vorige wedstrijden. Dus we hebben wat om aan te werken."

Een verklaring voor het slechte spel tegen SC Heerenveen heeft Larsson wel. "Ik denk dat we een beetje moe waren na donderdag. Zelf zit ik een beetje in een opbouwende fase sinds mijn blessure. We moeten gewoon meer brengen en we hebben het niet gedaan", vervolgt hij.

Larsson komt terug van een blessure. "Ik wil gewoon starten natuurlijk. Dit is misschien mijn derde wedstrijd, maar het moet gewoon beter", aldus Larsson, die enorm wisselvallig is. "Ja, dat is een punt dat ik moet verbeteren", besluit hij.

8 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 13 Aug 2019 om 09:47
  Hetzelfde type als Faik, dus kan naar de prullenbak!!!
 • 13 Aug 2019 om 09:46
  Off Topic; Als alles goed is wordt deze week Clint Leemans gepresenteerd door Hamstra
 • 12 Aug 2019 om 16:59
  Ik fluit spelers niet uit, maar aan de andere kant begrijp ik wel dat dit gebeurd. Dat ligt naar mijn mening vaak aan de speler zelf. Hoe heeft hij zich opgesteld richting het publiek? Wat is zijn uitstraling geweest? Hoe is hij weggegaan bij ons? Hoe spreekt hij over de club? Als 1 van zulke dingen al niet zo positief te noemen zijn, wordt de kans groter dat hij uitgefloten wordt. Negatieve voorbeelden zijn dan een Larsson, Bilal, Ziyech etc. Positieve voorbeelden zijn een Vlap, Dumfries en net als gister een Narsingh (hij kwam met applaus het veld in).
 • 12 Aug 2019 om 16:40
  • Quote van 12 Aug 2019 om 15:29
   Nee. En ik heb altijd het gevoel dat ze daardoor meestal ook nog beter gaan spelen.
  Nou dat deed hij in ieder geval gelukkig niet maar het fluiten is niet nodig
 • 12 Aug 2019 om 15:42
  Snap dit ook niet, maar viel wel mee in het stadion
 • 12 Aug 2019 om 15:29
  • Quote van 12 Aug 2019 om 15:27
   Zo’n fluitconcert hoeft van mij niet, nergens voor nodig. Bij geen enkele speler.
  Nee. En ik heb altijd het gevoel dat ze daardoor meestal ook nog beter gaan spelen.
 • 12 Aug 2019 om 15:29
  Snap ook niet waarom er wordt gefloten, we hebben een mooi bedrag ontvangen voor een ontzettend luie voetballer. We moeten niet vergeten dat zulke spelers ons in de toekomst andere potentiële topspelers kunnen aanraden. Dit kan dat enigzins bederven, waarmee we onszelf weer in de vingers snijden.
 • 12 Aug 2019 om 15:27
  Zo’n fluitconcert hoeft van mij niet, nergens voor nodig. Bij geen enkele speler.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›