VIDEO | Trefzekere Odgaard helpt Jong Denemarken aan ruime zege Botman met Oranje O20 nipt onderuit tegen Frankrijk Interlandcarrière lonkt voor Hahn: ''Hij zou op doel mogen staan'' Van den Berg terug in Heerenveen: ''We helpen graag oud-spelers'' De Jong droomt van Friese Derby: ''Mijn gevoel zit er niet vaak naast''

Van Amersfoort verklaart: ''Dat is voor mij heel belangrijk''

( 0 reacties)
Van Amersfoort verklaart: ''Dat is voor mij heel belangrijk''

Maandagavond werd de transfer van Pelle van Amersfoort naar Cracovia Kraków wereldkundig gemaakt. De 23-jarige middenvelder van SC Heerenveen tekende voor drie seizoenen bij de Poolse subtopper.

"Er was genoeg belangstelling vanuit Nederland, maar ik wilde graag een frisse start maken. Ergens opnieuw beginnen, zonder geschiedenis. Daarom heb ik ook voor deze stap naar het buitenland gekozen", verklaart Van Amersfoort tegenover Voetbal International.

Hij voelt veel vertrouwen bij zijn nieuwe werkgever. "Ik heb rugnummer tien gekregen, er is heel veel vertrouwen in mij. Ik kreeg in alle opzichten een heel goed gevoel. Dat is voor mij heel belangrijk in mijn keuze voor deze club", aldus Van Amersfoort.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›