Het zit erop voor Schaars: ''Misschien stopt hij net een jaartje te laat''

( 0 reacties)
Het zit erop voor Schaars: ''Misschien stopt hij net een jaartje te laat''

Nu het seizoen er bijna officieel op zit (alleen de play-offs zijn nog gaande), staat het Algemeen Dagblad nog even stil bij het afscheid van enkele Eredivisie-iconen. Bijvoorbeeld Robin van Persie (Feyenoord), maar ook oud-Heerenvener Arnold Kruiswijk (Vitesse), én Stijn Schaars.

"Je kunt als voetballer ook te vroeg stoppen. Neem Nicky Hofs. Pas dertig was hij, toen hij het voor gezien hield als prof. Jeugdtrainer worden bij jeugdliefde Vitesse leek hem tenminste zo leuk. Totdat hij hoorde dat het afgesproken salaris (60.000 euro) op jaar- en niet op maandbasis was, zoals hij aanvankelijk vermoedde", schrijft Dennis van Bergen in het Algemeen Dagblad.

"In het boek Schijt verzuchtte mevrouw Hofs vervolgens dat ze daarom óók maar een baantje ging zoeken. Hoe anders is dit met generatie- en streekgenoot Stijn Schaars", vervolgt Van Bergen. "Na een seizoen bij SC Heerenveen dat werd gekenmerkt door blessureleed, stopt hij misschien net een jaartje te laat."

"Je zou er bijna door vergeten dat de middenvelder, succesvol bij Vitesse, AZ, Sporting Lissabon, PSV en het Nederlands Elftal, een prachtige carrière heeft gehad."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›