Hamstra verklapt: ''Het klopt dat we vrijdag met elkaar praten''

1
Hamstra verklapt: ''Het klopt dat we vrijdag met elkaar praten''

SC Heerenveen gaat vrijdag in gesprek met interim-trainer Johnny Jansen, zo weet Voetbal International te melden. Technisch manager Gerry Hamstra bevestigt dat er een onderhoud met de interim-trainer op de planning staat. 

"Het klopt dat we vrijdag met elkaar praten, over het verdere proces doe ik geen uitspraken", vertelt de bestuurder op de website van VI. Jansen werd begin april, na het vertrek van Jan Olde Riekerink, aangesteld als interim-trainer bij de club uit Friesland.

De oefenmeester won één keer met SC Heerenveen, speelde twee keer gelijk en verloor met 2-1 op bezoek bij Heracles Almelo. Vanavond staat in de Galgenwaard de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. De wedstrijd tegen FC Utrecht begint om 19:30 uur. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 May 2019 om 00:24
    HR. hamstra, laat je vrijdag, bij t gesprek met Janssen, eens uitleggen waarom de training zo goed gaat en bij de wedstrijden t zo slecht gaat, oh ja, dit was ook al bij streppel en Jor vaak te lezen. Komt er geen bevredigend antwoord, dan kappen met die mooi praters.scheelf een hoop ergenis voor iedereen
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›