Jansen: ''Ik kan me voorstellen dat dit wel iets met ze doet''

2
Jansen: ''Ik kan me voorstellen dat dit wel iets met ze doet''

SC Heerenveen neemt het woensdagavond in de Galgenwaard op tegen FC Utrecht, de nummer zes van de Eredivisie. Trainer Johnny Jansen wil dolgraag een goed resultaat halen, maar hij beseft dat het spel dan beter zal moeten dan afgelopen zondag. 

"Het tempo en het initiatief dat ik de laatste weken heb gezien, zag ik niet tegen NAC", blikt hij terug in de Leeuwarder Courant. "Daar heb ik wel van gebaald. Als je ziet hoe die jongens trainen, dat is gewoon echt goed. Ik vind het moeilijk om de vinger op de zere plek te leggen", aldus Jansen. 

"Er is een grote groep jongens die straks vertrekt", beseft hij. "Doke Schmidt heeft hier zijn hele carrière gevoetbald, Kik Pierie (die naar Ajax vertrekt, red.) heeft de opleiding doorlopen en ook Pelle van Amersfoort heeft hier lang gespeeld. Zij namen zondag afscheid van het Abe Lenstra-stadion. Ik kan me voorstellen dat dit wel iets met ze doet", besluit Jansen realistisch. 

Opstelling Heerenveen: Hahn; Schmidt, Høegh, Pierie, Woudenberg; Kobayashi, Rienstra, Van Amersfoort; Van Bergen, Lammers, Vlap.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 15 May 2019 om 22:08
  Gezien de financiële situatie kan er niet veel worden versterkt. Dus wordt het mogelijk een seizoen dat nog moeilijker wordt dan dit jaar. Dan kon het wel eens heel belangrijk zijn om een trainer te hebben die met dat soort situaties om kan gaan en de boel op de rails kan houden. Finacieel is Jamsen aantrekkelijk maar of het verstandig is? Ik heb inmiddels zware twijfels.
 • 15 May 2019 om 21:45
  Alles mooi en aardig hoor, maar Jansen heeft het niet beter gedaan dan JOG.Daar komt nog bij dat het geen zin heeft om de hoofdtrainer te ontslaan en dan het over te laten nemen door een Assistent.
  Heerenveen had gewoon gehele technische staf weg moeten sturen als je echt een verandering had willen hebben.
  Maar Heerenveen is niet meer dan een gemiddelde middenmoter.
  Heerenveen moet geheel door gelicht worden
  De nieuwe voorzitter heeft een groot ego en geeft het in het verleden aardig gedaan met de paarden.Maar een voetbalclub is wel wat anders, deze directie moet gewoon weg.Hamstra heeft al een paar seizoenen laten zien dat hij als trainer bij een Drachtster boys redelijk mee kan, maar bij Heerenveen heeft hij laten zien dat hij de functie van technisch directeur niet beheerst en dat is ook niet gek want het was natuurlijk maar een amateur trainer maar een profclub vraagt andere kwaliteiten.
  Voor komend seizoen de gehele technische staf door lichten en de selectie heel erg vernieuwen.
  Volgens de voorzitter hebben we geen financieel probleem en hoeven we niet te verkopen.
  Nou we hebben een paar miljoen voor Portie gekregen.
  NOU VOORZITTER, DAN ZIEN WE DAT KOMEND SEIZOEN GRAAG TERUG IN HET VELD.
  Grote mond is prima. Maar laat het maar zien dan en geen praatjes dat er GEEN GELD is.
  We hebben nu als supporters lang genoeg met praatjes makers te stellen gehad..Dus voorzitter kom maar op met een kwalitatieve goeie selectie.
  EN ZONIET..... SNEL TERUG DE STAL EN HET VOORZITTERSCHAP SNEL NEERLEGGEN EN WEG WEZEN.
  Want ik heb er geen vertrouwen in dat jij de club op de rit krijgt.
  Daar hebben we echte voetbalmensen nodig en geen paarden met een grote bek.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›