Van Amersfoort verklapt: ''Ik had al ergens kunnen tekenen''

0
Van Amersfoort verklapt: ''Ik had al ergens kunnen tekenen''

Pelle van Amersfoort speelt woensdagavond tegen FC Utrecht zijn laatste wedstrijd voor SC Heerenveen. De aanvallende middenvelder, die vanwege een aflopend contract transfervrij kan vertrekken,  weet echter nog niet waar zijn toekomst ligt. 

"Ik heb heel erg veel zin in een nieuw avontuur", reageert hij in de Leeuwarder Courant. "Ik wil met een schone lei beginnen, zonder dat ik bekend sta als de speler die je er makkelijk uitgooit. Geef me de kans en ik laat zien dat ik diepgang, duelkracht en scorend vermogen breng", aldus Van Amersfoort. 

"Ik had al ergens kunnen tekenen, maar ik wil wachten", verklapt hij. "Makkelijk is dat niet, want ik houd van zekerheid. Mijn zaakwaarnemer zegt dat hij vaak met spelers heeft gewerkt die later spijt kregen dat ze te snel voor een club hadden gekozen", aldus Van Amersfoort. 

Hij weet dat de deur bij SC Heerenveen ook nog open staat. "Ik kan hoe dan ook meetrainen als de voorbereiding begint en ik nog geen nieuwe club heb", vertelt hij. "Johnny Jansen en technisch manager Gerry Hamstra vertelden me dat. Dat waardeer ik, het is heel respectvol", besluit Van Amersfoort. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›