Laatste thuisduel voor Schaars?: ''Je merkt dat het anders is''

0
Laatste thuisduel voor Schaars?: ''Je merkt dat het anders is''

Stijn Schaars staat zeer waarschijnlijk voor zijn laatste wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion als speler van SC Heerenveen. Voor de 35-jarige middenvelder is het een bijzondere aangelegenheid, maar ondertussen ook weer niet. 

"Het is wat anders maar aan de andere kant ben je gewoon aan het trainen en voorbereiden op het duel van zondag tegen NAC. Maar je merkt wel dat het eindig is omdat er steeds vraag is naar je in de zin van interviews, mensen die met je komen praten en je willen bedanken voor de mooie carrière", vertelt Schaars voor de camera's van SC Heerenveen TV.

"Of ik er zelf wat aan merk op het trainingsveld? Nou, ik probeer het gewoon af te sluiten en gewoon lekker te trainen. Maar je merkt wel naarmate je dadelijk weer dichterbij zondag komt, dat het wel anders is dan anders", aldus de oud-speler van onder meer PSV en Vitesse, die het laatste duel met VVV-Venlo als invaller in het veld kwam.

Inmiddels heeft de middenvelder twee weken gehad om verder te herstellen van een blessure. "Je wilt gewoon spelen en bent onderdeel van de ploeg. In die zin wil ik gewoon spelen zondag, maar dat is aan de trainer. We wachten het wel af."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›