VIDEO | WOW! Talent SC Heerenveen maakt wereldtreffer vanaf aftrap Bruijn looft ploeggenoot: ''Hij is de beste van SC Heerenveen'' Seizoenkaarthouders gratis naar SC Heerenveen - Roda JC Jansen ziet verbeterpunten: ''Daarin willen we nog een stap maken'' Floranus wint met Jong Oranje, Van der Heide speelt doelpuntrijk gelijk

VVV-Venlo zet spits Seuntjes buiten de selectie voor duel met Heerenveen

( 2 reacties)
VVV-Venlo zet spits Seuntjes buiten de selectie voor duel met Heerenveen

VVV-Venlo heeft een dag voor de wedstrijd tegen SC Heerenveen besloten om Ralf Seuntjens uit de selectie te zetten. De 30-jarige spits begon het seizoen als basisspeler maar moest het de afgelopen weken vooral doen met invalbeurten.

Volgens een statement op haar officiële website heeft VVV het besluit moeten nemen "omdat de kernwaarden van VVV, saamhorigheid en respect, in het geding waren. VVV wil de competitie op een gepaste manier afsluiten en daarbij is het van groot belang dat alle gezichten dezelfde kant op staan."

Later in de week wordt de zaak opnieuw bekeken, maar zeker is dat Seuntjens er dinsdagavond dus niet bij is in het Abe Lenstra Stadion. Het duel tussen de nummers tien en elf van de Eredivisie begint om 19:45 uur.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Apr 2019 om 10:21
    The seun of God.
  • 23 Apr 2019 om 07:23
    Goed nieuws. Hij is een voetballende speler met een enorme mentaliteit die vooral andere spelers beter laat renderen. Alleen niet de gemakkelijkste voor op de reservebank.
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›