VIDEO | WOW! Talent SC Heerenveen maakt wereldtreffer vanaf aftrap Bruijn looft ploeggenoot: ''Hij is de beste van SC Heerenveen'' Seizoenkaarthouders gratis naar SC Heerenveen - Roda JC Jansen ziet verbeterpunten: ''Daarin willen we nog een stap maken'' Floranus wint met Jong Oranje, Van der Heide speelt doelpuntrijk gelijk

''Zeker als je de mogelijkheden van Heerenveen vergelijkt met ons''

( 1 reacties)
''Zeker als je de mogelijkheden van Heerenveen vergelijkt met ons''

SC Heerenveen neemt het dinsdagavond in de Eredivisie alweer op tegen VVV-Venlo, dat net als de Friezen nu op 37 punten staat na 31 competitieduels. De Limburgers wonnen afgelopen weekend met 4-1 van De Graafschap en hebben zich daarmee veilig gespeeld voor degradatie.

"We hebben natuurlijk een heerlijk weekend achter de rug. Zelf winnen en dan zien hoe de concurrenten punten laten liggen. Beter kan het eigenlijk niet", vertelt trainer Maurice Steijn enthousiast op de clubsite van de Venlonaren. "Drie wedstrijden voor het einde veilig, wat nog maar eens aangeeft dat we een geweldig seizoen hebben gedraaid tot nu toe."

De Friezen staan op hetzelfde aantal punten, maar daar overheerst het chagrijn na een 2-1 nederlaag bij Heracles Almelo. Toch zal er dinsdagavond alweer gestreden moeten worden om in elk geval de tiende plek te behouden. Voor Steijn is dat eigenlijk een absurd scenario: "Zeker als je kijkt naar de ambiance en de mogelijkheden die ze bij die club hebben vergeleken met ons."

"Het zet onze eigen prestaties in een nog mooier perspectief", vervolgt Steijn trots. De 45-jarige trainer moet nog kijken met welke spelers hij gaat beginnen in het Abe Lenstra Stadion. Middenvelder Danny Post keert terug, maar daar tegenover staan een aantal twijfelgevallen."Het wordt al met al een leuke puzzel, want de rest van de selectie is fit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Apr 2019 om 07:33
    Daarom, vanavond laten zien dat je als spelers zijnde er werkelijk alles aan wilt doen om te winnen. Om zo je publiek te bedanken voor de fantastische steun, elke wedstrijd maar weer. Geen excuses qua trainer,transfers,bestuurlijke chaos enz. . Gewoon knallen vanavond.
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›