'Gestolen overwinning' voor Heracles: ''Heerenveen kreeg kans op kans''

0
'Gestolen overwinning' voor Heracles: ''Heerenveen kreeg kans op kans''

SC Heerenveen verloor afgelopen vrijdag met 2-1 van Heracles Almelo, maar gezien het spelbeeld was er eigenlijk maar één ploeg die aanspraak maakte op de overwinning. Heracles had het nodige geluk aan zijn zijde, zag ook voormalig Heerenveen-trainer Gertjan Verbeek.

"Het was met kunst- en vliegwerk maar uiteindelijk zijn ze overeind gebleven", constateerde Verbeek na afloop van het duel bij FOX Sports. "Maar dat lag ook aan Heerenveen, dat ze de geweldige kansen niet benutten, want zo kun je het ook bekijken. Aan de andere kant was het ook goed keeperswerk, want verdedigend was het wederom ongelofelijk matig van Heracles."

Collega-analist Kees Kwakman kon zich vinden in de woorden van Verbeek, die het een 'gestolen overwinning' noemde van Heracles. "Heerenveen begon goed na rust met een paar goede mogelijkheden. Het veld werd ook een beetje groot en toen greep de trainer van Heracles in. Toen gingen ze wel wat anders en dichter bij elkaar spelen."

"Maar na de wissels van Heerenveen, met onder andere Thorsby die gevaarlijk werd, en met Johnsen liep het weer alle kanten op", vervolgt Kwakman. "Toen kreeg Heerenveen kans op kans. Het was een wedstrijd die op en neer ging, maar heel goed was het niet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›