MATCHDAY | Jong Heerenveen met Hornkamp en Floranus tegen beloften NAC

( 1 reacties)
MATCHDAY | Jong Heerenveen met Hornkamp en Floranus tegen beloften NAC

Jong Heerenveen neemt het vanavond in een uitwedstrijd op tegen de beloften van Jong NAC. Om 18:30 uur wordt er afgetrapt tussen de nummers vier en zes van de competitie.

Het is al weer enige tijd geleden dat de beloften van Heerenveen een competitiewedstrijd speelde. Op 11 maart werd er in de derby met 2-0 gewonnen van Jong Cambuur en sindsdien speelde de beloften geen wedstrijd meer. Jong Heerenveen staat momenteel op een zesde plaats met dertien punten uit zes duels. Bij een overwinning vanavond kan het enkele plekken stijgen op de ranglijst.

Tegenstander Jong NAC is momenteel in vorm. Vorige week werd er met maar liefst 0-7 gewonnen bij de beloften van Cambuur en een week eerder werd er met 2-4 gewonnen van Jong FC Dordrecht. Jong NAC staat momenteel op een vierde plaats met vijftien punten uit zeven duels. De beloften van Heerenveen zijn dus gewaarschuwd.

Opstelling Jong Heerenveen: Doornbusch, Floranus, Dresevic, Skovgaard, Kusi, Drkusic, Maloku, Kongolo, Hornkamp, Westra, Mihajlovic

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Apr 2019 om 19:02
    Hornkamp beste jongen, dat omscholen naar rechtsback gaan we niet meer doen hè, Aldus JJ op de eerste training
zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›