Olde Riekerink: ''Daarmee schakelen ze onze creativiteit uit''

( 1 reacties)
Olde Riekerink: ''Daarmee schakelen ze onze creativiteit uit''

Jan Olde Riekerink was flink teleurgesteld na de 0-3 verliespartij tegen De Graafschap. De trainer van SC Heerenveen zag dat zijn team op alle fronten werd afgetroefd. 

"Het ligt voor een groot deel aan De Graafschap", geeft JOR toe bij de NOS. "Complimenten voor de strijd die zij vandaag ten toon spreiden. Daarmee hebben ze onze creativiteit voorin uitgeschakeld en dan krijgen wij het moeilijk."

"Het begint ermee dat je na drie minuten achter staat. Dat zie ik dan aan de kopjes. Je moet de hele eerste helft achter het doelpunt aan voetballen. We hadden ook wel kansen in de eerste helft. Als we goed zijn maken we die ook. Maar in de eerste helft hebben we daar niets mee gedaan."

De oefenmeester bracht Thorsby binnen de lijnen maar dat hielp weinig. "Ik bracht hem voor meer diepgang vanuit het middenveld", stelt JOR. "De tweede helft was echt waardeloos. We zijn zes wedstrijden ongeslagen. Dan zie je dit niet aankomen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Mar 2019 om 20:16
    Jor ziet wel vaker iets niet aankomen..

    Elke persoon die een beetje inzicht heeft weet dat je Heerenveen heel makkelijk lam kan leggen door Vlap en Lammers uit het spel te halen. Maar Jor had dat niet verwacht, nee die zag het niet aankomen...Gelukkig hebben we een heel sterk technisch hart in onze club die het Jor wel even kunnen uitleggen.
    Ohnee die hebben we niet... Maar ach, volgens Roozemond zitten we gebakken tot ergens in 2021? En hoeven we ons nergens zorgen over te maken!
zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›