'Spannende fase' voor SC Heerenveen: ''Drie serieuze kandidaten'' Dreyer keek raar op: ''Ik weet nu dat het 'different' betekent'' Roozemond krabbelt terug: ''Misschien moeten we er van afwijken'' Botman door Eredivisie opgenomen in Elftal van de Maand Dreyer: ''Dan ga ik mijn situatie bespreken met de beide clubs''

Slalomgoal Burgzorg: ''Ik wilde gewoon veel man voorbij''

( 3 reacties)
Slalomgoal Burgzorg: ''Ik wilde gewoon veel man voorbij''

Delano Burgzorg scoorde zaterdag avond de winnende treffer tegen SC Heerenveen. Met zijn slalom legde hij de halve Friese verdediging in de luren. 

Er werd direct een link gelegd met Zlatan Ibrahimovic. "Ja dat zeggen ze nu in de kleedkamer", aldus de lachende Burgzorg bij FOX Sports. "Maar nee, ik ben gewoon mezelf. Voor de wedstrijd zei de trainer dat ik niet moest nadenken maar gewoon mijn ding moest doen."

De aanvaller ging eerst Doke Schmidt voorbij om daarna Morten Thorsby en Daniel Hoegh te slim af te zijn. "Het ziet er een beetje klungelig uit maar ik schiet hem er in. Ik wilde gewoon veel man voorbij komen. Uiteindelijk kon ik doorlopen en met een beetje geluk gaat hij erin."

De Graafschap legde veel energie in het spel. "De eerste twintig minuten moet je er gewoon even doorheen. Dan komt er ruimte achter de verdediging en het middenveld. Gelukkig valt die eerste goal heel snel, dan zit ja al lekker in de wedstrijd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Mar 2019 om 17:31
    Hij scoorde niet de winnende redactie, er was al 2x gescoord ;)
  • 17 Mar 2019 om 15:48
    2e had hahn ook moeten hebben.door diet kut var durf je ook niemand meer hard aan te pakken
  • 17 Mar 2019 om 15:13
    Hahn had die moeten hebben. Besloot te snel om niet voor de bal te gaan om vervolgens kwaad te zijn op de verdediging. Wat ook wel terecht was. Als je met een slome slalom als deze een goal kan maken... wat kan er nog meer tegen dit team?
zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›