VIDEO | WOW! Talent SC Heerenveen maakt wereldtreffer vanaf aftrap Bruijn looft ploeggenoot: ''Hij is de beste van SC Heerenveen'' Seizoenkaarthouders gratis naar SC Heerenveen - Roda JC Jansen ziet verbeterpunten: ''Daarin willen we nog een stap maken'' Floranus wint met Jong Oranje, Van der Heide speelt doelpuntrijk gelijk

De Graafschap vreest spits Benschop opnieuw te moeten missen

( 0 reacties)
De Graafschap vreest spits Benschop opnieuw te moeten missen

De Graafschap-trainer Henk de Jong weet nog niet of hij zaterdagavond kan beschikken over Charlison Benschop. De 29-jarige spits, die de tweede seizoenshelft gehuurd wordt van FC Ingolstadt, kampt met griepverschijnselen.

Ook afgelopen weekend ontbrak Benschop al bij De Graafschap tegen Willem II (3-2 verlies), maar toen stond een lichte hamstringblessure hem in de weg. Enkele weken geleden werd al bekend dat de andere spits Fabian Serrarens vanwege een lange schorsing het duel moet missen.

Volgens De Gelderlander is de kans groot dat Delano Burgzorg in de punt van de aanval begint als Benschop niet op tijd fit is. Afgelopen zaterdag probeerde De Jong het nog met Nabil Bahoui in de spits, maar die verhuist nu weer naar de linkerkant.

Het duel tussen SC Heerenveen en De Graafschap begint zaterdag om 18:30 en wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›