''Dus het was één groot Heerenveen-festijn op Curaçao, haha''

( 0 reacties)
''Dus het was één groot Heerenveen-festijn op Curaçao, haha''

SC Heerenveen is in de laatste weken geklommen naar de achtste plek op de ranglijst en het duo 'Vlammers' heeft een belangrijk aandeel in het succes van de Friezen. Michel Vlap blijkt namelijk een uitstekende 'klik' te hebben met Sam Lammers. 

"Ik heb in de jeugd natuurlijk met Sammie gespeeld", legt hij uit in het Algemeen Dagblad. "Bij Oranje onder 19 kwam ik voor het eerst met hem in contact. Maar de échte klik kwam later pas, toen we samen bij Jong Oranje voetbalden", blikt Vlap terug. 

"Waar dat vandaan komt? Wij vullen elkaar precies goed aan, denk ik", vervolgt hij enthousiast. "Sam kan een bal vasthouden, is technisch vaardig, kan bij verdedigers wegdraaien, iemand wegsteken en is zelf gevaarlijk voor de goal", constateert Vlap.

"Ik zoek graag de combinatie, heb gevoel voor ruimte en maak ook graag doelpunten", vervolgt de Sneker, die de huurling van PSV vorig jaar ook al tegenkwam tijdens zijn vakantie in Curaçao. "Sherel Floranus was er ook nog. Dus het was één groot Heerenveen-festijn op Curaçao, haha. We hebben heel wat uurtjes voetvolleybal met elkaar gespeeld."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 september 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›