''Als we spelen als tegen Heerenveen, worden we keihard afgestraft''

( 0 reacties)
''Als we spelen als tegen Heerenveen, worden we keihard afgestraft''

Ajax speelt woensdagavond in de achtste finales van de Champions League tegen Real Madrid. De Amsterdammers kennen een slechte start van de tweede seizoenshelft en verloren onder meer punten tegen SC Heerenveen.

"Als we zo spelen als tegen Heerenveen (4-4), Feyenoord (6-2) of Heracles (1-0), dan worden we keihard afgestraft", voorspelt Dusan Tadic tegenover het ANP. "Maar we hebben dit seizoen tegen Bayern München en Benfica laten zien dat we wel als team kunnen aanvallen en verdedigen. Als we het niveau van die duels opnieuw halen, dan hebben we altijd een kans en kunnen we het ook Real lastig maken."

Real Madrid kende dit seizoen een moeilijke fase, maar heeft nu de weg omhoog weer gevonden. "Als de grote duels komen, dan staan zij er altijd", weet Tadic. "Zo hebben ze de laatste vijf jaar maar liefst vier keer de Champions League gewonnen. Dat is toch bijna niet te geloven? Real is voor iedere wedstrijd favoriet. Tegen wie ze ook spelen. Alleen op bezoek bij Barcelona in grote vorm hebben ze misschien maar 50 procent kans."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›