Vlap scoort alweer: ''Dat aantal moet ik nu gaan bijstellen''

( 0 reacties)
Vlap scoort alweer: ''Dat aantal moet ik nu gaan bijstellen''

SC Heerenveen speelde afgelopen weekend in eigen huis met 1-1 gelijk tegen PEC Zwolle en Michel Vlap nam de enige treffer van de Friezen voor zijn rekening. De aanvallende middenvelder heeft daardoor zijn persoonlijke doelstelling al behaald. 

"Ik wilde dit seizoen tien doelpunten maken", verklapt hij in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Dat aantal moet ik nu gaan bijstellen. Ik ontwikkel mezelf nog steeds. De belangrijkste stap die ik heb gemaakt? Ik voetbal volwassener", legt Vlap uit.

"Ik ren niet meer overal zomaar naartoe, verlies minder ballen, speel zakelijker en kom vaker op de goede plek om te scoren", vervolgt de 21-jarige Sneker. "Voor mij persoonlijk gaat het dit seizoen fantastisch, alleen hink je toch op twee gedachten", aldus Vlap. 

"We hebben als team uiteindelijk niet veel aan deze treffer", baalt hij. "Als wij gewoon in het linkerrijtje stonden, dan zag je me hier juichen, springen en gek doen. Nu denk ik: klote, we hebben wéér maar een puntje gepakt. Al was een gelijkspel tegen PEC het maximaal haalbare, gezien de tweede helft", besluit Vlap realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›