Pierie: ''Je moet het neerzetten anders hoor je er niet te staan''

( 2 reacties)
Pierie: ''Je moet het neerzetten anders hoor je er niet te staan''

Kik Pierie was zondag te gast bij De Tafel van Kees op FOX Sports. De verdediger van Heerenveen kreeg veel lovende kritiek daar hij in de top drie staat van jongste spelers met de meeste Eredivisieduels. 

Kenneth Perez liet zich eerder positief uit over Pierie. "Die jongen is aan het neerzetten en aan het opbouwen. Ik vind het goed. Die jongen is pas achttien jaar oud. Hij heeft een bepaalde hardheid en dat spreekt mij aan."

Kees Jansma plaats echter een kritische noot. "Ondanks jouw verdedigende kwaliteiten hebben jullie 50 goals tegen gekregen bij Heerenveen", zo stelt de tafelheer. "Bij vijftig goals kijk je snel naar de verdediging", zo weet Pierie. "Verdedigen doe je echter ook als team en ik moet ook zeggen dat er een paar ongelukkige goals tussen zaten."

Ook Hans Kraay jr. heeft opbouwende kritiek. "Je zet het neer. Dat is heel opmerkelijk. Je bent een mooie voetballer die wel wat harder in de duels moet worden. Pierie: "Als je centraal staat is het neerzetten deel van je job. Of je achttien bent of 34 maakt dat niet uit. Je moet het team neerzetten anders hoor je daar niet te staan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Feb 2019 om 16:52
    harder wwrken met z n allen
  • 10 Feb 2019 om 16:30
    We staan officieel 1 puntje boven de streep! Geweldige prestatie, komt allemaal wel goed
zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›