Olde Riekerink: ''Dat deden we na rust veel minder''

( 0 reacties)
Olde Riekerink: ''Dat deden we na rust veel minder''

Jan Olde Riekerink was erg te spreken over de eerste helft van zijn team tegen PEC Zwolle. De trainer baalde dan ook dat de wedstrijd toch in een gelijkspel eindigde. 

"In de eerste helft deden we het goed", zo stelt Olde Riekerink bij de NOS. "Echt via het middenveld naar voren komen en dat we de buitenspelers bereiken. Er waren voorzetten en kansen voor de goal. Dat deden we in de tweede helft veel minder."

"We trokken de lijn van Vitesse echt door. Maar we waren te slordig in het laatste gedeelte", zo wijst de trainer op het niet afmaken van de kansen. "Na rust hebben we niet één kans gehad en dat is wel heel karig."

De tegentreffer kwam op een ongelukkig moment. "Vlak voor rust een corner tegen krijgen is niet het beste moment. Toch moeten we vooral naar ons zelf kijken. In de tweede helft hebben we iets te weinig gebracht." 

Van druk wil JOR niets weten. "Er stond een hele frisse ploeg. We speelden zonder angst of druk of wat dan ook. In deze fase hadden we ook een redelijk zwaar programma. Nu gaat het om punten pakken en niet alleen om goed spelen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›