'Lammers maakt seizoen af in Friesland; PSV weigert medewerking'

2
'Lammers maakt seizoen af in Friesland; PSV weigert medewerking'

Eerder vandaag kwamen er Italiaanse berichten naar buiten dat Sam Lammers in de belanstelling stond van Sampdoria. Volgens Rik Elfrink, clubwatcher van PSV, maken de Italianen echter geen kans op de spits.

"In de planning van PSV met Sam Lammers zit geen stap naar Sampdoria in deze winter of komende zomer. Huidige Heerenveen-spits staat in Italië op een lijst, maar PSV ziet in Lammers een potentiële aanvalsleider voor de toekomst en houdt dus vast aan de huidige route", schrijft Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad.

Lammers ontwikkelt zich dit seizoen dusdanig in dienst van SC Heerenveen, dat PSV zeer tevreden is over de huidige ontwikkeling. De huurling van PSV was dit seizoen al goed voor acht goals en drie assists.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Jan 2019 om 22:41
    Nu nog even afwachten wat er vanuit Psv zelf komt omtrent dit bericht. Hopelijk blijft hij nog een jaar bij ons. Hij kan alleen maar beter worden bij ons, waar PSV baat bij heeft.
  • 24 Jan 2019 om 22:41
    Jammer! Weg met huurlingen. Hadden we een spits kunnen kopen waar we wat aan hebben. Niet een slappjanus die 1 op de 6 wedstrijden eens een goede pot speelt en verder wat rondsjokt zoals vandaag ook weer.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›