Schaars blikt terug: ''Ik was al gebeld dat ik de prijs had gewonnen''

( 0 reacties)
Schaars blikt terug: ''Ik was al gebeld dat ik de prijs had gewonnen''

Stijn Schaars maakte donderdagmiddag zijn rentree bij SC Heerenveen, nadat hij circa negen maanden uit de roulatie was. De middenvelder, die vandaag zijn 35e verjaardag viert, heeft vorig jaar na zijn beenbreuk echter geen moment overwogen om te stoppen. 

"Ik voelde me nog veel te goed om te stoppen", legt hij uit in gesprek met het Friesch Dagblad. "Ik stond op het punt om de Zilveren Schoen te winnen, de prijs voor de op een na beste speler van de eredivisie. Ik was al gebeld dat ik de prijs had gewonnen", blikt Schaars terug.

"Alsof het niet zo mocht zijn brak ik juist op dat moment mijn been", vervolgt hij teleurgesteld. "Om de prijs te winnen mocht ik vier wedstrijden missen. Ik miste er vijf. De overige 29 wedstrijden had ik allemaal gespeeld", aldus Schaars, die veel reacties kreeg na zijn zware blessure. 

"Ik heb duizenden appjes en mailtjes gehad, echt ongelooflijk zoveel steun", vervolgt hij. "En de eerste dagen werden er wel vijftig bloemstukken bezorgd. Ik heb het gevoeld als een blijk van waardering voor mijn persoon", besluit Schaars dankbaar. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›