''Heel leuk hoe ik benaderd word door de supporters van SC Heerenveen''

( 0 reacties)
''Heel leuk hoe ik benaderd word door de supporters van SC Heerenveen''

Robin van Persie is bezig aan zijn afscheidstournee op de Nederlandse velden. Over een half jaar stopt de 35-jarige spits van Feyenoord met betaald voetbal.

Van Persie geniet van zijn afsluitende ronde langs de Nederlandse velden. "Wat ik heel leuk vind en waar ik eigenlijk geen rekening mee had gehouden, zijn de reacties van de mensen", zegt Van Persie in De Telegraaf. "Hoe ik word benaderd door supporters van andere clubs, bijvoorbeeld bij SC Heerenveen en FC Utrecht."

De routinier speelde in het verleden ook lang bij Arsenal en Manchester United. "In Engeland ben ik elf jaar lang bij elke uitwedstrijd uitgefloten en uitgescholden", duidt Van Persie het verschil. "Sinds ik terug ben, voelen de uitwedstrijden ergens ook nog wel comfortabel. Dat is heel mooi om mee te maken."

Van Persie twijfelde eind vorig seizoen al over stoppen. "Het voelt nu dat het een goede beslissing is geweest om nog een jaar door te gaan. De eerste elf, twaalf wedstrijden heb ik zonder problemen kunnen spelen en voelde ik me steeds sterker worden. Tot ik in november last kreeg van mijn kuit. Gelukkig heb ik voor de winterstop nog wel een lekkere laatste week kunnen draaien", aldus de 102-voudig international.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›