De Jonge tekent bij tweededivisionist: ''Ik zie veel mogelijkheden''

( 0 reacties)
De Jonge tekent bij tweededivisionist: ''Ik zie veel mogelijkheden''

Jan de Jonge is vanaf volgend seizoen hoofdtrainer bij De Treffers. De 55-jarige oefenmeester, die in het verleden werkzaam was bij SC Heerenveen, heeft een contract voor één jaar getekend bij de tweededivisionist. 

"De Treffers is een gerenommeerde amateurclub met een meer dan regionale uitstraling. Ik zie veel mogelijkheden", vertelt De Jonge op de website van de Leeuwarder Courant. Paul Langeveld, lid van de technische commissie bij De Treffers, is blij met de komst van de ervaren coach. 

"Ik ben bijzonder trots dat we een trainer met zo'n staat van dienst vast kunnen leggen", vertelt hij tegenover De Gelderlander. "We hebben overwogen om een jonge coach de kans te geven, maar een ervaren man past beter bij De Treffers op dit moment. Met Jan kunnen we met de club de volgende stappen zetten, het gat naar de grootmachten van de tweede divisie verkleinen", aldus Langeveld.

"Hij komt ook niet alleen voor het eerste elftal. Jan wil ook zijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze talenten. Daar individueel mee werken", vervolgt hij. "Dat hij weg kan als er een profclub komt, is niet meer dan een formaliteit. Hij heeft ons beloofd minimaal een jaar te blijven. Alleen als de echte top komt dan gaat hij weg. Dat geloof ik meteen. Jan is namelijk naast een opleider ook een persoonlijkheid, hij is iemand van de no-nonsenseaanpak", besluit Langeveld tevreden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›