Radio Camataru S01E12 | Een wedstrijd met twee gezichten na een roerige week

1
Radio Camataru S01E12 | Een wedstrijd met twee gezichten na een roerige week

Na een roerige week op bestuurlijk vlak en een teleurstellende 2-3 nederlaag tegen FC Utrecht is het alweer tijd voor de twaalfde aflevering van Radio Camataru. Er valt weer genoeg te bespreken...!

Zoals gewoonlijk praten we na met onze vaste gasten Redmer Wijnsma, Frank Beenen, maar is voor de verandering nu Marnix Eringa (eerder te gast in de inmiddels beruchte Gerrie Schaap-aflevering) de host en schuift Wessel de Vries aan als tafelgast.

Uiteraard beginnen we met de wedstrijd van zondag: hoe kan het dat Heerenveen weer zo slap begint aan de wedstrijd? En waarom kan in het in de tweede helft wél? Wat deed Warner Hahn bij de eerste twee tegengoals: had hij die niet gewoon moeten pakken?

Ook bespreken we even kort de keuzes van Jan Olde Riekerink om Lammers, Zeneli en Schmidt op te stellen, de hegemonie van Ajax en PSV in de Eredivisie (is dit goed of slecht?) en kijken we vooruit op de laatste twee duels van 2018 tegen ODIN'59 en NAC Breda.

Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify of Podbean!  

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 20 Dec 2018 om 19:46
    Een tip, ik zou als presentator vaker even de naam noemen van de persoon die aan het woord is. Ben soms even kwijt wie er aan het woord is. Leuk luisterprogramma.
Sunday 26 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›