''Onder Foppe de Haan speelde ik ook nog op het middenveld''

( 0 reacties)
''Onder Foppe de Haan speelde ik ook nog op het middenveld''

Jeremiah St. Juste speelde in het verleden bij SC Heerenveen voornamelijk als centrumverdediger, maar bij Feyenoord wordt hij tegenwoordig als opkomende rechtsback gebruikt. Hij vindt het niet erg om zich aan te passen aan een andere positie. 

"Onder Foppe de Haan speelde ik ook nog op het middenveld, maar die tijd lijkt voorbij", legt hij uit in de Telegraaf. "Ik vind de positie waar ik nu speel heel fijn. Dromen van een plek in het centrum? Nee joh, het is echt goed zo", aldus St. Juste, die na zijn rode kaart tegen Ajax veel kritiek kreeg. 

Ook zijn ploeggenoten vertelden hem de waarheid. "Het was niet tegen mij als persoon gericht, maar tegen wat ik op dat moment deed", blikt hij terug. "Het is goed besproken, op een correcte manier. Ik ken die boys, daarom kan je dat hebben. Ik wist natuurlijk zelf het beste wat ik had gedaan", aldus St. Juste.

"Voor de ploeg, voor de trainer, voor de fans en voor mijzelf vervelend genoeg", vervolgt de vleugelverdediger, die afgelopen zondag een uitstekende wedstrijd speelde tegen PSV. "Ik moet het nu vasthouden en ik hoop dat we als elftal de lijn van ons spel tegen PSV doortrekken.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›