''Dat was ook doorslaggevend bij mijn keuze voor St. Pauli''

( 0 reacties)
''Dat was ook doorslaggevend bij mijn keuze voor St. Pauli''

Henk Veerman heeft het in zijn eerste maanden uitstekend naar zijn zin bij St. Pauli. De 27-jarige centrumspits, die in de zomer vertrok bij SC Heerenveen, geniet van de sfeer in de Duitse voetbalstadions. 

"Het is niet normaal dat er elk thuiswedstrijd 29.000 mensen zitten", vertelt hij op de website van het Algemeen Dagblad. "En allemaal staan ze constant te schreeuwen. Dat kun je niet vergelijken met Nederland", beseft Veerman, die mooie herinneringen heeft aan de stadsderby tegen HSV. 

"We speelden uit, maar ons stadion zat óók vol met mensen", blikt hij terug. "Via schermen volgden ze de wedstrijd. Op pleinen in de stad precies hetzelfde. Dat is toch bizar?" Veerman is bovendien blij dat hij na vier uur rijden (of een uurtje vliegen) weer in Volendam kan zijn. 

"Dat was ook doorslaggevend bij mijn keuze voor St. Pauli", legt hij uit. "Volendam zal altijd onze basis blijven. Dat hebben eigenlijk alle Volendammers. Waarom zou je ook ergens anders gaan wonen als alle vrienden en familie in het dorp blijven?"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›