Veerman geniet: ''Eerst een karaokebar en daarna naar zo’n striptent''

( 0 reacties)
Veerman geniet: ''Eerst een karaokebar en daarna naar zo’n striptent''

Henk Veerman heeft het in zijn eerste maanden uitstekend naar zijn zin bij St. Pauli. De 27-jarige centrumspits, die in de zomer vertrok bij SC Heerenveen, weet echter dat er veel vooroordelen bestaan over de Duitse cultclub. 

"Voordat ik hier tekende, heb ik wel gekeken of ik vreemde standpunten kon vinden”, blikt hij terug in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het is een links bolwerk, maar ik kan daar niet wakker van liggen. Ik heb zelf niet veel met politiek. Het maakt niet uit wie er aan de macht is, het kost de burger altijd te veel geld en ze maken er toch een bende van", aldus Veerman. 

"Natuurlijk zie ik wel dat er punkers, rockers en dat soort mensen op de tribunes zitten en dat er regelmatig demonstraties rond het stadion zijn", vervolgt hij. "Als je rustig zit te eten en er lopen ineens duizend man voorbij, valt dat wel op. Maar wat moet ik daarvan vinden? Wat de supporters doen, vind ik allemaal prima", legt Veerman uit.

"Als ze morgen besluiten om allemaal met een rood petje op te gaan zitten, is dat toch ook goed? Maakt mij geen reet uit", vertelt de aanvaller, die laatst een 'teamfeest' had. "Eerst naar een karaokebar, daarna naar zo’n striptent. Moesten de jonkies natuurlijk een show doen met zo’n vrouw, als ontgroening. Vervolgens zijn we nog uit geweest. Een mooie avond."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›