Jansen baalt na nederlaag: ''Het wordt een moeilijk verhaal nu''

( 4 reacties)
Jansen baalt na nederlaag: ''Het wordt een moeilijk verhaal nu''

Jong SC Heerenveen verloor maandagavond met 4-3 van Jong De Graafschap en daardoor is de ploeg van trainer Michel Jansen afgezakt naar een teleurstellende achtste plek. De oefenmeester beseft dat plaatsing voor de kampioenspoule erg lastig gaat worden. 

"Het wordt een moeilijk verhaal nu", baalt hij op de clubsite. "Voor de wedstrijd heb ik het nogmaals tegen de spelers gezegd: het is ook voor jullie individuele ontwikkeling erg belangrijk om je te plaatsen voor de kampioenspoule. Je krijgt dan met veel meer weerstand te maken dan wanneer je in de groep met de onderste vijf teams speelt. Daarom is het zo jammer dat je de plaatsing nu bijna misloopt.”

Jansen beseft dat Jong SC Heerenveen een ticket niet meer in eigen hand heeft. "We zaten net al te rekenen met elkaar", vervolgt hij.  "Ook als we volgende week van Jong FC Emmen winnen (de huidige nummer zes van de poule, red.), zijn we er nog niet. We moeten dan hopen dat onze concurrenten punten laten liggen", besluit Jansen, die Hornkamp (twee keer) en Mihajlovic gisteren zag scoren. 

Opstelling Jong sc Heerenveen: Doornbusch; Schmidt (46' Beuker), Drkusic, Magnusson, Oliekan (84' Seedorf); Kongolo, Westra, Hajal (64' Heimisson); Rojas, Hornkamp, Mihajlovic.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 4 Dec 2018 om 11:12
  Gaat Jong Heerenveen dezelfde kant op als het eerste team! Dat is verrekte jammer! Hopelijk dat de concurrentie punten laat liggen,maar ook Jong Heerenveen de resterende wedstrijden nu gaat winnen! Veel succes Michel Jansen en spelers van Jong Heerenveen!
 • 4 Dec 2018 om 11:01
  • Quote van 4 Dec 2018 om 10:35
   Chris de Wagt weer vertrokken?
  Chris heeft momenteel op privégebied andere prioriteiten maar het plan is dat hij op termijn zeker weer terugkeert.
 • 4 Dec 2018 om 11:01
  Vraag ik me ook al af. Niks gecommuniceerd vanuit de club???
 • 4 Dec 2018 om 10:35
  Chris de Wagt weer vertrokken?
zaterdag 24 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›