Radio Camataru S01E09 | Natafelen met algemeen directeur Luuc Eisenga

2
Radio Camataru S01E09 | Natafelen met algemeen directeur Luuc Eisenga

Na een succesvolle interlandperiode van het Nederlands elftal zijn we weer terug met een nieuwe uitzending van Radio Camataru! Deze week kijken we met een speciale gast terug op het bewogen duel met koploper PSV Eindhoven, namelijk met algemeen directeur Luuc Eisenga.

Samen met de vaste gasten Frank Beenen, Redmer Wijnsma en host Marcel Koppers gaan we in op de meest opvallende momenten tijdens het duel en kijken we alvast vooruit naar Fortuna-thuis en het honderdjarig jubileum van de club over twee jaar in 2020.

Ook is er veel ruimte voor andere zaken, zoals een gebrek aan visie en beleid (?), het commerciële gebeuren, sportpark Skoatterwâld, crowdfunding en de bovengemiddelde emoties van de fans bij wisselvallige prestaties (?).

Luister de uitzending hieronder terug of via iTunes, Spotify of Podbean!  

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Nov 2018 om 10:17
    Mee eens. Ik denk dat de leidinggevenden wat vaker dit soort dingen moeten doen, zodat er meer begrip komt. Waarom zit bijvoorbeeld een Hamstra nooit bij de Tafel van Kees om maar een voorbeeld te noemen?
  • 27 Nov 2018 om 08:56
    Rustig en evenwichtig verhaal van Eisenga. Het zal velen hier niet "bereiken" of tevreden stellen omdat op emotie dingen doet meer punten scoort. De club help je daar niet verder mee, daarvan zijn al vele voorbeelden in het verleden. Rust is een doel op zich want sponsoren en supporters voelen zich minder aan onze club verbonden als het selteeds hommeles is. Stap voor stap bouwen op sportief, commercieel en finamcieel geboed is beter vor ons allemaal.
zaterdag 12 september 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›