Radio Camataru S01E08 | Met gestrekt been erin na Groningen-uit

0
Radio Camataru S01E08 | Met gestrekt been erin na Groningen-uit

Zoals inmiddels iedere week gaan we met Redmer Wijnsma, Frank Beenen en Marcel Koppers een half uur natafelen over SC Heerenveen. Deze week worden we bijgestaan door Jeroen Bolt, een Heerenveen-fan in hart en nieren met een schoonfamilie die voor Groningen is...

Uiteraard is de wedstrijd tegen Groningen het belangrijkste gespreksonderwerp. Want hoe is het mogelijk dat Olde Riekerink zijn elftal zo heeft voorbereid op de Derby van het Noorden. Hebben we ooit eerder een zo ongeinspireerd Heerenveen gezien in de Euroborg? (Daarvoor moeten we ver terug in de tijd...)

Ook was de keuze voor Rodney Kongolo opvallend, zeker als je bedenkt dat Willem van Hanegem onze defensie beschouwt als één van de zwaksten in Europa. En is dat iets dat de trainer zich mag aanrekenen of zijn daar meer mensen verantwoordelijk voor? De voorsprong op Fortuna Sittard en FC Emmen is inmiddels één schamel puntje.

En met die wetenschap mogen we over twee weken op bezoek bij PSV Eindhoven. Kortom, genoeg reden om alweer de achtste aflevering van Radio Camataru terug te luisteren!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 26 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›