Japans onderonsje: ''Daarom zal ik, denk ik, veel in duel met hem komen''

( 2 reacties)
Japans onderonsje: ''Daarom zal ik, denk ik, veel in duel met hem komen''

Komend weekend staat de derby van het noorden op het programma. Voor Yuki Kobayashi en Ritsu Doan een speciale ontmoeting. De twee, beiden afkomstig uit Japan, spelen dan voor het eerst tegen elkaar in Nederland.

"Het is heel speciaal dat er nog een andere Japanner in deze competitie speelt. Daarnaast spelen die twee Japanners ook nog een derby tegen elkaar, maar ik ga natuurlijk altijd voor de winst. Ik kijk er ontzettend naar uit om met Yuki in duel te gaan. We moeten er beiden een mooie wedstrijd van maken", zegt Doan in over de ontmoeting met de Heerenveen-speler.

Kobayashi heeft veel bewondering voor de Japanse dribbelaar. "Hij wordt als een groot talent gezien in Japan en vorig seizoen scoorde hij ook al tien goals. Dit seizoen doet hij het ook weer goed. Daarom zal ik, denk ik, ook veel in duel met hem komen", aldus Kobayashi, die de Groningen-speler ook persoonlijk kent.

"Hij is een vriend van mij. Af en toe komt hij langs en praten we over voetbal en over het leven. Het is een grappige jongen. Ik wil graag scoren en als hij dat dan niet doet, dan zou dat het mooiste zijn, maar we gaan het zien", besluit de middenvelder annex aanvaller van de Friezen in gesprek met SC Heerenveen TV.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Nov 2018 om 19:59
    Mooi dat praatjes maken vantevoren. Misschien kunnen we yuki ruilen met Bijbetaling onzerzijds.
  • 9 Nov 2018 om 10:50
    “Ik wil graag scoren” HAHAHA
dinsdag 23 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›